Early Booking
01
ian. 2024

Early Booking

Oferta speciala Early Booking 2024. Reduceri pana la -30%. Oferta este limitata.

Cea mai mare oportunitate pentru tine de a rezerva o vacanță ieftină la Nyota. Ofertă limitată!

Cauți cazare la un preț redus pentru un hotel de 4 stele din nordul Stațiunii Mamaia?

Hotel Nyota, cel mai trendy hotel din Mamaia îți oferă posibilitatea de a rezerva acum o vacanță în vara 2024 la cele mai mici prețuri. Hotelul este situat în Mamaia Nord, în apropierea cluburilor dar excelent poziționat încât să satisfacă cerințele celor care vin pentru distracție cât și pentru familii.

Vederea la mare sau la lac, piscina descoperită cu apă încălzită, parcarea garantată și accesul gratuit la plajă îți va oferi posibilitatea de a avea un sejur relaxant pe malul Mării Negre în 2024.

Știm că îți este greu să te hotărăști dacă pleci în vacanță anul acesta dar știm cum poți face asta economisind bani.

Rezervă acum cel mai bun preț pentru vara viitoare.

Am lansat oferta de Early Booking care beneficiază de reduceri speciale fată de tarifele standard și este valabilă pentru rezervări de minim 5 nopți de cazare consecutive în perioada 14.06.2024-03.09.2024

APASA AICI PENTRU A SOLICITA O OFERTA

 

TARIFUL

Rezervarea și plata camerei pană la 30 Aprilie 2024 îți aduce o reducere de 30% din tarifele noastre standard.  Tarifele includ: cazare în tipul de cameră ales, parcare garantată supravegheată video, piscină încălzită cu apă sărată, access gratuit la plajă cu șezlong și umbrelă, mic dejun bufet până la ora 12 sambata si duminica si pana la ora 11 de luni pana vineri.

PLATA REZERVĂRII

Plata se face integral pana la finalul campaniei, dar nu mai tarziu de 05 Mai 2024.

Putem accepta și împărțirea în mai multe plăți dar suma totală trebuie achitată până la finalul campaniei de reducere ales.

MODIFICAREA REZERVĂRII

Între 31.03.2024 – 01.05.2024 se poate modifica perioada cu transformarea sumei în nerambursabila (nu se mai returnează conform politicii de anulare).

După 01.05.2024 nu se pot modifica datele rezervarii. Modificarea datelor se consideră anulare și respectă politica de anulare.

 

ANULAREA REZERVĂRII

Până la 01.05.2024: Gratuit cu returnare 100% din contravaloarea sejurului.

După 01.05.2024: Se va percepe o penalizare de 100% din contravaloarea rezervarii.

Știm că vrei să pleci în vacanța de vară la mare și să te relaxezi împreună cu prietenii sau familia. Am creat această ofertă de EARLY BOOKING special pentru cei care vor să beneficieze de o reducere mare a tarifului și să economisească o sumă și pentru alte vacanțe. Am creat o politică flexibilă de modificare și anulare. Îți oferim serviciile de lux apreciate de clienții nostri din ultimii 6 ani la un preț redus.

Dă click pe butonul de mai jos pentru a solicita o ofertă personalizată.

 

APASA AICI PENTRU A SOLICITA O OFERTA

 

 

 

 

 

 

 

PRICE:

30% Discount / package