Long Stay offer
14
apr. 2017

Long Stay

Discount de 20% pentru rezervari de minim 5 nopti de cazare in perioada 14.06 – 01.09. Anulare gratuita cu mai mult de 7 zile inainte de sosire.

Evadați într-o lume de relaxare și răsfățați-vă cu un sejur de lux la hotelul nostru. Pentru cei care doresc o vacanta mai lungă, intre 14 Iunie si 1 Septembrie, suntem încântați să va oferim o *reducere de 20%* a tarifului camerelor.

Oferta se adreseaza exclusiv pentru sejururile de mai mult de 5 nopți.

Anularea este gratuita daca se face cu mai mult de 7 zile inainte de sosirea la hotel.

Rezervă acum și transformă-ți șederea prelungită într-o experiență de neuitat. 🏨✨

Hotelul nostru este conceput pentru a vă oferi cel mai mare confort și relaxare în timpul șederii dumneavoastră. Iată câteva dintre facilitățile de care te poți bucura:

– *Camere de lux*: Camere spațioase și mobilate elegant, cu lenjerie de pat confortabilă, băi moderne și vedere la Marea Neagra sau la lacyl Siutghiol.
– *Mâncare gourmet*: Menu mediteranean cu influente asiatice, pregătit de bucătarii noștri experți.
– *Piscina cu apa incalzita*: Din mai pana in septembrie piscina noastra descoperita, cu apa incalzita, va asteapta sa va relaxati si sa savurati un cocktail la pool bar.
– *Facilități de afaceri*: Centru de afaceri complet echipat și săli de întâlnire pentru toate cerințele dumneavoastră profesionale.
– *Servicii de concierge*: Echipa noastră de la receptie vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice solicitare, de la aranjamente de călătorie la recomandări locale.
– *Wi-Fi gratuit*: Rămâi conectat cu acces gratuit la internet în întregul hotel.
– *Divertisment*: Seri tematice speciale pe terasa restaurantului sau la terasa de la etajul 7 al hotelului.

Ne străduim să ne asigurăm că fiecare moment al șederii dumneavoastră este încântător și memorabil. 🌟

PRICE:

20% Discount / Package